.dat fayli niye silinsinki?

190
.
Salam dostlar .dat fayilinin ici oz ozune sifirlanir neden olar? Yani ele boyuk kodlawma yoxdu. Sehifeye girende +1 say artiran koddur. Bir muddet sonra ici bowalir oz ozune
.
Təbriklər! Yeni mövzu uğurla yaradıldı! Əgər mövzu Forumun Qaydalarına uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın! Qaydalara əməl etməyənlər ban olacaq.
.
Back to home :)
salam.ozu ozune silinmez.yeqin orda kod varki nese silir onu
.
☆☆☆☆☆
vaxtla sıfırlama kodu olmalıdır
.
Admin, Qaqa bax kod budur burda dat fayli silen soz yoxdu axi

<?php
$file = fopen("reqem.dat",'r');
while(!feof($file)){
$satir = fgets($file);
}
$say = $satir+1;
$fd= fopen("reqem.dat","w");
fputs($fd,$say);
fclose($fd);
echo $satir;

?>
.
By-Ariz, Qaqa kodu atdim bura zehmet olmasa baxin silen her hansi kodlawma yoxdur. Elebilki reqem.dat acmiwam her giriw olanda 1,2,3 ardicilligi ile artir 200000 kecir sonra reski 0 olur
.
☆☆☆☆☆
Help_me, həmin phpdə təkcə bu kodur
ola bilin limit qoyulub 200000 keçəndə sıfırlanır
.
By-Ariz, Beli qaqa tekce bu koddur. Sehife adi sehifedir

<?php

echo "Salamlar";

Sehifeye cemi *** nefer baxib

?>

Vsyo ne mysql ne include ne de bawqa kod var. Birce yuxarida atdigim kod var. Kimse her hansi yolla .dat faylini sifirlayabiler?
.
☆☆☆☆☆
Help_me, bu koda silməsi ucun heçnə yoxdur sadəcə $say burda sayı ola bilsin keçsə silinə bilər
.
By-Ariz, Yene de sagol qaqa bacardigin komeyi etdin Allah razi olsun
Ümumi: 13