Dostlar komeye ehtiyacim var :)

188
.
Salam her birinize. Ilk movzumdur burda aciram. Nese bu forum ureyime daha cox yatir. Kecek esas meseleye. Demeli men bir .apk fayli upload edirem bazaya. Mene ele kod lazimdiki her yukleyende yaninda sayi artsin. Meselen awagida olacaq
Bu Programi 123 nefer yukleyib
Kimse yuklese olsun 124. Mysqle elaqesi ile yox .dat-la olsa ela olar. Bilmirem fikrimi catdira bildim ya yox :/
.
Təbriklər! Yeni mövzu uğurla yaradıldı! Əgər mövzu Forumun Qaydalarına uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın! Qaydalara əməl etməyənlər ban olacaq.
.
Sehifeni her yenilenende artani bilirem. Mene yukleyende artsin isteyirem. Kohneler eminem komek edecek
.
wap.BEY.az
tam çatmadi fikrin
.
Back to home :)
Salam qaqa. he basa dusdum.mysql ile bilirem ama .dat ile yox. Axsam arasdirib yazaram bura
.
BEYDİ, Duzu ozum de oxuyanda ne istediyimi bilmedim
Fikrimi catdira bilmirem. Meselen bazaya roya.mp3 adli mahni atiram. Sonra phpya bulari atiram
<a href="roya.mp3">Roya</a>(Yukledi: 123 nefer)
Bax burda 123-u ele etmek isteyiremki her yukleyende artsin. Edirem amma her sehifeye girende artir
.
Admin, Qaqa eziyyet olmasa taparsan cetin biweydise ya skriptden sokeceksense eziyyet cekme cehennem olsun bawini agratma
.
ElectronPro
Yoxlugum Sene Hediyem Olsun !
Salam VALLAH O Kodu Bilmirem
.
ElectronPro, Canin sagolsun qaqa
.
PHP'də hərşeyi edə bilərəm :D
dl.txt deye bir fayl yarat chmod 666 ver.
<?php
$file = fopen("dl.txt",'r'); 
while(!feof($file)){  
        $satir = fgets($file); 
} 
$say = $satir+1;
$fd= fopen("dl.txt","w"); 
fputs($fd,$say); 
fclose($fd);  
echo $satir;

?>
Ümumi: 15